Η Ωραιότερη όλων των Θυγατέρων | Ιωάννα Καρατζά – Κοσμίδη

2019-11-01

Η Άλκηστη μετράει δύο ολόκληρα χρόνια από την εξαφάνιση του αγαπημένου της Αλέξανδρου κι ενώ παλεύει με την κατάθλιψη, λαμβάνει ένα ανώνυμο δέμα που αφορά τη σχέση τους.

Τρεις μέρες μετά από την παραλαβή του παράξενου εκείνου πακέτου γνωρίζει τυχαία τον Αντόνιο. Θα τον ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή. Όσο για εκείνον; Ήταν ήδη ερωτευμένος μαζί της πριν καν τη συναντήσει. Στην πορεία της γνωριμίας τους θα κλονιστεί και θα αναρωτηθεί αρκετές φορές για το αν ήταν τελικά τυχαία η συνάντησή τους.

Θα δεχθεί απειλές για τη ζωή της και θα ακολουθήσει τον Αντόνιο σε ένα ταξίδι στη Φλωρεντία, προκειμένου να προστατευτεί. Καλά κρυμμένα μυστικά, μια απαγωγή, μια κληρονομιά, ανατροπές και αποκαλύψεις που αφορούν τη ζωή της διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δεν θα αφήσει όμως να την τσακίσουν, δεν θα επιτρέψει να τη λυγίσουν. Όχι, δεν θα γυρίσει πίσω στο σκοτάδι. Αυτή τη φορά θα παλέψει. Θα τολμήσει να ακολουθήσει την καρδιά της και θα βρει την ευτυχία που της αξίζει.


Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις Πηγή

https://iwrite.gr/bookstore/wraioterh-olwn-twn-thigaterwn/


© 2019 Tranzistoraki | Nikos Savvakis
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε